top of page
Zoeken

Nieuw in het bestuur

Francis en Evaline stellen zich voor.

In november is het bestuur uitgebreid met twee enthousiaste leden, die vrijwilliger geweest zijn bij TLC in Zuid-Afrika. We vertrouwen er op dat zij een positieve bijdrage kunnen leveren in het beleid dat wij naar Zuid-Afrika hebben ingezet.


Ik ben Francis Kieboom, 24 jaar oud en sinds kort aangesloten bij het bestuur van TLC Nederland. Het TLC Childrens Home ken ik sinds 2013, toen kwam ik daar voor het eerst als vrijwilliger en bleef er drie maanden. Het is niet bij de ene keer gebleven. In 2014 en in 2017 ben ik nogmaals als vrijwilliger aan het werk geweest bij TLC Childrens Home. En zoals ik het zelf vaak benoem heb ik "mijn hart aan TLC verloren". Toen ik uitgenodigt werd om bij een reunie aanwezig te zijn en ik hoorde dat er mensen gezocht werden om aan te sluiten bij het bestuur, was ik laaiend enthousiast! Na een eerste vergadering besloot ik aan te sluiten bij TLC Nederland en werd ik gelukkig welkom geheten :-). Ik wil mij volledig inzetten en hoop zo wat voor TLC te kunnen betekenen in de toekomst. 

Hoi hoi allemaal, ik ben Evaline de Vree, 22 jaar en woonachtig in de Betuwe.

Ik werk met veel plezier als gastouder en bij de thuiszorg. Sinds eind vorig jaar heb ik me aangesloten bij het bestuur van de stichting.

Ik ben 2 keer in Zuid Afrika geweest als vrijwilligster bij TLC Children’s Home. In 2014 voor 3 maanden en begin 2017 ben ik weer geweest.

Zoals ik het zelf zeg: I left my heart in South-Africa and TLC. De tweede keer dat ik daar als vrijwilligster was voelde het echt als thuiskomen!

Ik wil me inzetten voor de stichting om zo wat te kunnen betekenen voor de stichting en de kinderen.


Comentarios


bottom of page