top of page

wat kunt u doen?

Voor slechts €7,50 per maand wordt ook u deel van de TLC familie en helpt u ons en al die andere betrokkenen onze missie waar te maken. Kinderen hebben het recht op bescherming en de hulp die zij verdienen. De eerste 1.000 dagen zijn essentieel om problemen later te voorkomen.

De Zuid-Afrikaanse overheid heeft de richtlijnen van de VN over opvang volledig geïntegeerd in haar kinderwetten.Heel goed gedaan. Echter de uitwerking laat nog veel te wensen over. Er is veel geld tekort om alle jeugdzorgwerkers goed op te leiden en aan te stellen. Ook corruptie blijft een niet uit te vlakken factor. Toch zijn een groot aantal tehuizen erin geslaagd om een transitie te maken. Leegstaande tehuizen worden vaak omgebouwd tot scholen of ontmoetingscentra.

Duidelijk zal zijn dat uw bijdrage ook nu nog steeds essentieel is

Met de adoptie van een bedje helpt u niet alleen een kind op weg naar een beter leven en een betere toekomst, maar steunt u tevens het werk van al die vrijwilligers van over de hele wereld die een deel van hun eigen leven opofferen om het goede doel te dienen en kinderen dat te geven waar ze recht op hebben. 

Wordt nu vaste donateur en steun ons en de kinderen in Zuid(elijk) Afrika.

Vul het online donateursformulier in en verstuur het automatisch naar de penningmeester van TLC en u hoort van ons.  

Vast dank namens de kinderen.
Bestuur TLC Nederland

bottom of page