top of page

contact

Heeft u vragen aan onze stichting? Vul gerust het contactformulier hier beneden in!
Wij zijn gaarne bereid uw vragen te beantwoorden, u verdere inlichtingen te verstrekken over ons ontwikkelingswerk of u anderzins van dienst te zijn.

Naast uw losse giften kunt bijvoorbeeld bedrijven tippen, die een opening of verbouwingsreceptie hebben om ons goede doel te steunen. Misschien is er in uw omgeving een personeelsvereniging, die ons wil steunen of heeft u zelf een idee voor een kleinschalige activiteit.  Wanneer u tijdig met ons contact opneemt kunnen wij de opbrengst laten verdubbelen door Wilde Ganzen en/of een subsidie. Wij danken u voor elke genomen moeite.

Wilt u donateur worden en een bedje adopteren? vul dan het donateursformulier in, deze zal rechtstreeks naar onze penningmeester verstuurd worden. 

CONTACTFORMULIER

Bedankt! Bericht verzonden.

DONATEURSFORMULIER

Het donateursformulier staat op een andere pagina, klik hier voor het donateursformulier.

 

Door dit formulier in te sturen stemt u er mee in, dat maande- lijks € 7,50 wordt afgeschreven van uw bankrekening. Wilt u stoppen, Vul eenvoudig het contactformulier in met de tekst: STOPPEN!

Wilt u contact met het bestuur: klik hier

ANBI.png

anbi

Schenkt u wel eens aan een goed doel? Dan mag u deze schenking alleen aftrekken van de Belastingdienst als u deze doet aan een algemeen nut beogende instelling (ANBI). De overheid heeft in 2013 bepaald dat de verstrekking van informatie door goede doelen via internet een wettelijke voorwaarde wordt voor het behoud of de verkrijging van de ANBI-status. Vanuit publieksbelang wordt meer transparantie geëist van de ANBI’s. Via ANBI.nl kunt u deze informatie voor de aangesloten ANBI’s bekijken en beoordelen. (Klik hier voor onze ANBI informatie)

bottom of page